Vad innebär grundlagsskyddet?

Grundlagsskyddet innebär bland annat att särskilda ansvarsregler gäller för yttrandefrihetsbrott det bara är utgivaren som ansvarar för det som publiceras meddelare har rätt att vara anonyma – myndigheter får inte forska efter deras namn och personer som är verksamma på en redaktion får inte avslöja meddelarens identitet myndigheter får inte förhandsgranska eller försvåra publicering (censurförbud). Personuppgiftslagen (PUL) gäller inte om tillämpningen av lagen strider mot yttrandefrihetsgrundlagen.

Sanningens ord:

Sveriges polismyndighet är till bristningsgränsen fylld av sadister, psykopater och andra perversa individer. Samma typ av psykopater och sadister kan man med lätthet finna i svenska skolor, familjerätten, socialförvaltningen, Sveriges riksdag och i regeringen. Samma sak inom svenska domstolar, åklagarväsendet, justitiekanslern, justitieombudsmannen, BEO, skolstyrelsen och i massmedia. Psykopater och gravt emotionellt störda individer sitter på tidningsredaktioner och i TV-bolag, sprider destruktivitet och negativitet, begår grova brott för att skapa kaos, propaganda, oro och rädsla i samhället och bland folket. Dessa inavlade psykopater försöker att stämpla oliktänkande som "näthatare" för att dölja egen brottslighet.

söndag 13 maj 2012

Hockeystjärna Stefan Lööws sambo Elisabeth Ahlberg levererade mordvapnet som Alexandra Fossmo-Wikström mördades med

Hockeystjärna Stefan Lööws sambo Elisabeth Ahlberg levererade mordvapnet som Alexandra Fossmo-Wikström mördades med

Trots att åklagarna Yvonne Rudinsson och Christer Johansson med poliser Hans Emanuelsson och Bengt Adolfsson fått uppgifter från flera personer (Lajla Simonsen, Germund Klasson m.fl.) att vapenhandlare Sven-Eric Ahlbergs son, Jimmi Ahlberg Oinonen och dottern Elisabeth Ahlberg, levererat faderns vapen till Sinisa Nikolic och kumpan Jounio Kurttio, så hörs inte Jimmi, Elisabeth, Sinisa och Jounio.


Elisabeth Ahlberg levererar Knutbyrevolvern till Sinisa Nikolic.


Benådades av Thomas Bodström som än idag mörkar att Ahlbergs vapen gick till poliser (Olle Liljegren och Tage Åström) och till polisens infiltratörer, Peter Rätz, Max Åström, Sinisa Nikolic, Anders Eriksson, Mikael L. m.fl. Thomas Bodström benådade även Peter Rätz. 



Knutby-revolvern såld av vapenhandlare Sven-Erik Ahlberg till polisens infiltratör Sinisa Nikolic. Levererad av vapenhandlarens dotter, Elisabeth Ahlberg (Osby). Förhöret gömdes av utredarna, åkl. Christer Johansson/Yvonne Rudinsson och poliser Bengt Adolfsson/Hans Emanuelsson, så att advokat Sven Fagrenius inte skulle kunna använda det för att avslöja grova brott begångna av åklagare och poliser för att skydda polisledningen som använde sig utav civila brottslingar som vapenleverantörer till Sveriges gäng.


1 kommentarer:

Socialdemokraterna sa...

Förnamn: Elisabeth Cecilia
Tilltalsnamn: Elisabeth
Efternamn: Ahlberg
Gatuadress: Åsvägen 4
Postnummer: 283 45
Postort: Osby
Födelsedatum: 1980-05-09

Förnamn: Stefan Daniel Thomas
Tilltalsnamn: Stefan
Efternamn: Lööw
Gatuadress: Åsvägen 4
Postnummer: 283 45
Postort: Osby
Födelsedatum: 1978-06-21

Je Suis Charlie

Je Suis Charlie
Détesté par le gouvernement suédois et des médias suédois

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!
När diktaturens kreatur känner sig pressade och skickar hundarna på dig, då är du en journalist!

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris
Svinet som gav order om att gripa Corruptio-journalist--> @johanssonmorgan

Thomas Bodströms senaste mordoffer!

Thomas Bodströms senaste mordoffer!
Offer för polisledningens vapenhandel till gäng

Wallenbergs kreatur "skyddar" internet-friheten :)

Popular Posts

Blog Archive