Vad innebär grundlagsskyddet?

Grundlagsskyddet innebär bland annat att särskilda ansvarsregler gäller för yttrandefrihetsbrott det bara är utgivaren som ansvarar för det som publiceras meddelare har rätt att vara anonyma – myndigheter får inte forska efter deras namn och personer som är verksamma på en redaktion får inte avslöja meddelarens identitet myndigheter får inte förhandsgranska eller försvåra publicering (censurförbud). Personuppgiftslagen (PUL) gäller inte om tillämpningen av lagen strider mot yttrandefrihetsgrundlagen.

Sanningens ord:

Sveriges polismyndighet är till bristningsgränsen fylld av sadister, psykopater och andra perversa individer. Samma typ av psykopater och sadister kan man med lätthet finna i svenska skolor, familjerätten, socialförvaltningen, Sveriges riksdag och i regeringen. Samma sak inom svenska domstolar, åklagarväsendet, justitiekanslern, justitieombudsmannen, BEO, skolstyrelsen och i massmedia. Psykopater och gravt emotionellt störda individer sitter på tidningsredaktioner och i TV-bolag, sprider destruktivitet och negativitet, begår grova brott för att skapa kaos, propaganda, oro och rädsla i samhället och bland folket. Dessa inavlade psykopater försöker att stämpla oliktänkande som "näthatare" för att dölja egen brottslighet.

tisdag 2 oktober 2012

Lika inför lagen - Glöm det Svensson - Polis Peter Lindberg dömdes för misshandel men friades senare av lägre rätt!?

Lika inför lagen my ass!

Polisinspektör Peter Lindberg var ensampatrullerande hundförare då det gick ett larm på radion om en personbil som inte stannat för polisens stopptecken. Polis Lindberg följde efter bilen och lyckades också få stopp på den. Han släppte sin hund efter personen som sprang ut ur bilen (olagligt men åtalades ej för detta brott). När hunden kom tillbaka var den så skadad av en kniv eller skruvmejsel att den senare fick avlivas.
Polisinspektör Lindberg fortsatte jakten på den misstänkte tillsammans med andra poliser men utan hunden. Gripandet blev våldsamt. Den gripne mannen skadades sedan under transporten till polisbilen. Polis Peter Lindberg dömdes av Svea hovrätt för misshandel och efter att den domen vunnit laga kraft beslutade personalansvarsnämnden i november 2010 att avskeda honom. Polisförbundets ledamot i nämnden var dock av skiljaktig mening.

Polisinspektören som ansåg att han var oskyldig till misshandeln och överklagade nämndens beslut om avskedande till tingsrätten.

– Tingsrätten och Arbetsdomstolen ska då göra en självständig bedömning av ansvarsfrågan. De är inte bundna av den allmänna domstolens utslag, förklarar Lotta Gustavson vid PAN.

http://www.scribd.com/doc/238764319/Polis-Peter-Lindberg-Misshandel-PAN

Polis Bo Peter Lindberg, 1961-09-05. Nydalsvägen 1 lgh 1202 Järfälla.
Systern:
Förnamn:     Maria Susanne
Tilltalsnamn:     Susanne
Efternamn:     Lindberg
Gatuadress:     Mjölnerbacken 52 lgh 1503
Postnummer:     174 60
Postort:     Sundbyberg
Födelsedatum:     1964-08-14

1 kommentarer:

Socialdemokraterna sa...

Förnamn: Bo Peter
Tilltalsnamn: Peter
Efternamn: Lindberg

Folkbokföring
Gatuadress: Nydalsvägen 1 lgh 1202
Postnummer: 177 71
Postort: Järfälla
Kommun: Järfälla
Församling: Järfälla

Födelsedata
Födelsedatum: 1961-09-05

Je Suis Charlie

Je Suis Charlie
Détesté par le gouvernement suédois et des médias suédois

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!
När diktaturens kreatur känner sig pressade och skickar hundarna på dig, då är du en journalist!

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris
Svinet som gav order om att gripa Corruptio-journalist--> @johanssonmorgan

Thomas Bodströms senaste mordoffer!

Thomas Bodströms senaste mordoffer!
Offer för polisledningens vapenhandel till gäng

Wallenbergs kreatur "skyddar" internet-friheten :)

Popular Posts

Blog Archive