Vad innebär grundlagsskyddet?

Grundlagsskyddet innebär bland annat att särskilda ansvarsregler gäller för yttrandefrihetsbrott det bara är utgivaren som ansvarar för det som publiceras meddelare har rätt att vara anonyma – myndigheter får inte forska efter deras namn och personer som är verksamma på en redaktion får inte avslöja meddelarens identitet myndigheter får inte förhandsgranska eller försvåra publicering (censurförbud). Personuppgiftslagen (PUL) gäller inte om tillämpningen av lagen strider mot yttrandefrihetsgrundlagen.

Sanningens ord:

Sveriges polismyndighet är till bristningsgränsen fylld av sadister, psykopater och andra perversa individer. Samma typ av psykopater och sadister kan man med lätthet finna i svenska skolor, familjerätten, socialförvaltningen, Sveriges riksdag och i regeringen. Samma sak inom svenska domstolar, åklagarväsendet, justitiekanslern, justitieombudsmannen, BEO, skolstyrelsen och i massmedia. Psykopater och gravt emotionellt störda individer sitter på tidningsredaktioner och i TV-bolag, sprider destruktivitet och negativitet, begår grova brott för att skapa kaos, propaganda, oro och rädsla i samhället och bland folket. Dessa inavlade psykopater försöker att stämpla oliktänkande som "näthatare" för att dölja egen brottslighet.

onsdag 28 maj 2014

Polis Katrine Poole Martinsson, 19630926, dömdes för ofredande, tillgrepp av fortskaffningsmedel, behörighetsmissbruk och olovligt brukande

Polisinspektör och yrkesbrottsling Katrine Martinsson dömdes för flertalet brott



PAN-793-60/12 (2013:1)
Inspektör Katrine Poole Martinsson åtalad för tillgrepp av fortskaffningsmedel (myndighetens fordon) samt behörighetsmissbruk.

Åtalet: Inspektören hade enligt åtalet olovligen tagit och brukat en personbil som tillhörde den polismyndighet där hon var anställd, för en färd mellan polishuset och hennes bostad. I samband med tillgreppet hade hon kommit i besittning av ett bensinkort som förvarades i bilen. Den aktuella dagen använde hon bensinkortet för att erlägga betalning för bensin. Genom att använda bensinkortet har hon missbrukat sin behörighet att i annans ställe företaga rättshandling och därigenom skadat myndigheten.

Nämnden: Nämnden har i ett tidigare yttrande i samma mål uttalat att om inspektören döms och den samlade brottslighetens straffvärde uppgår till fängelsenivå kommer hon att skiljas från anställningen. Om straffvärdet stannar på bötesnivå kommer hon inte att skiljas från anställningen. Nämnden gör med anledning av de tillkommande åtalspunkterna bedömningen att om hon döms för något av de nya brotten och också döms för något av de tidigare åtalade brotten, kommer hon att skiljas från sin anställning.


STOCKHOLMS TINGSRÄTT
Dom: B 3932-11
Datum: 2013-03-04

Tilltalad
KATRINE Inger Maria Martinsson, 630926
Aprikosgatan 19 B Lgh 0903
165 60 Hässelby

Bakgrund
Katrine Martinsson är polisinspektör. Under den aktuella perioden var hennes huvudsakliga arbetsuppgift att köra post och hittegods mellan polisstationerna i City polismästardistrikt. Utöver det skulle hon hjälpa vaktmästare med lättare arbetsuppgifter som att packa upp kontorsmaterial i förråd m.m. Hennes arbetstider
var veckodagar mellan kl. 07.30 – 16.00 med 30 minuters rast. För fullgörandet av sitt arbete disponerade Katrine Martinsson polismyndighetens pick-up, klassad som en lättare lastbil, med reg.nr. WCC 878. Med den körde hon ut post till Södermalms polisstation och närpolisstationerna Klara, Vasastan, Östermalm, Lidingö och Kungsholmen. Färdvägen var inom stadens tullar förutom en passage över Lidingöbron som innebar att hon passerade en betalstation för trängselskatt. Katrine Martinsson fick i ett beslut den 2 november 2009 en disciplinpåföljd i form av varning för tjänsteförseelse för att hon upprepade gånger hade lämnat arbetsplatsen för privata ärenden utan att ha talat med sin närmaste chef och i samband med dessa ärenden också utnyttjat myndighetens tjänstefordon.

Åklagaren har nu gjort gällande att Katrine Martinsson gjort sig skyldig till olovligt brukande av tjänstefordonet genom att använda det för privata angelägenheter och då passerat en betalstation för trängselskatt vid 197 tillfällen. Vidare har åklagaren påstått att Katrine Martinsson gjort sig skyldig till olaga hot alternativt ofredande genom att föra fordonet mot sin bror på ett sätt som tvingat brodern att hoppa upp på motorhuven och sedan klamra sig fast under en färd om 50 meter. Åklagaren har även gjort gällande att Katrine Martinsson tillgripit fordonet vid ett tillfälle och i samband därmed använt ett bensinkort som tillhörde polismyndigheten.

http://www.scribd.com/doc/226743544/Polis-Katrine-Martinsson-Stockholm-Tingsratt-B-3932-11-Dom

1 kommentarer:

Socialdemokraterna sa...

Förnamn: Katrine Inger Maria
Tilltalsnamn: Katrine
Efternamn: Martinsson
Gatuadress: Aprikosgatan 19 B lgh 0903
Postort: Hässelby
Kommun: Stockholm
Födelsedatum: 1963-09-26

Syster:
Förnamn: Christina Ann
Tilltalsnamn: Christina
Efternamn: Poole
Gatuadress: Rörläggarvägen 1 lgh 1002
Postort: Bromma
Kommun: Stockholm
Födelsedatum: 1966-06-10

Bror:
Förnamn: Richard James
Tilltalsnamn: Richard
Efternamn: Poole
Gatuadress: Åsbacken 27
Postort: Bromma
Kommun: Stockholm
Födelsedatum: 1965-05-29

Je Suis Charlie

Je Suis Charlie
Détesté par le gouvernement suédois et des médias suédois

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!
När diktaturens kreatur känner sig pressade och skickar hundarna på dig, då är du en journalist!

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris
Svinet som gav order om att gripa Corruptio-journalist--> @johanssonmorgan

Thomas Bodströms senaste mordoffer!

Thomas Bodströms senaste mordoffer!
Offer för polisledningens vapenhandel till gäng

Wallenbergs kreatur "skyddar" internet-friheten :)

Popular Posts

Blog Archive