Vad innebär grundlagsskyddet?

Grundlagsskyddet innebär bland annat att särskilda ansvarsregler gäller för yttrandefrihetsbrott det bara är utgivaren som ansvarar för det som publiceras meddelare har rätt att vara anonyma – myndigheter får inte forska efter deras namn och personer som är verksamma på en redaktion får inte avslöja meddelarens identitet myndigheter får inte förhandsgranska eller försvåra publicering (censurförbud). Personuppgiftslagen (PUL) gäller inte om tillämpningen av lagen strider mot yttrandefrihetsgrundlagen.

Sanningens ord:

Sveriges polismyndighet är till bristningsgränsen fylld av sadister, psykopater och andra perversa individer. Samma typ av psykopater och sadister kan man med lätthet finna i svenska skolor, familjerätten, socialförvaltningen, Sveriges riksdag och i regeringen. Samma sak inom svenska domstolar, åklagarväsendet, justitiekanslern, justitieombudsmannen, BEO, skolstyrelsen och i massmedia. Psykopater och gravt emotionellt störda individer sitter på tidningsredaktioner och i TV-bolag, sprider destruktivitet och negativitet, begår grova brott för att skapa kaos, propaganda, oro och rädsla i samhället och bland folket. Dessa inavlade psykopater försöker att stämpla oliktänkande som "näthatare" för att dölja egen brottslighet.

torsdag 21 augusti 2014

Polis Leif Nykvist i Falun och Sveriges regering (högste åklagare) är jäviga i målet mot Bandidos

Polis Leif Nykvist i Falun och Sveriges regering (högste åklagare) är jäviga i målet mot Bandidos

År 2004 informerades polis Leif Nykvist av Corruptio-journalist om att han tre år tidigare blivit beljugen utav åklagare Yvonne Rudinsson, Christer Johansson och poliser Hans Emanuelsson, Bengt Adolfsson och Stefan Törn i Växjö kring vapenförsäljning till Dalarna från Grimslövligan.

Fram tills dags datum, 2014-08-21 har polis Nykvist inte anmält kollegorna i Kronoberg, vilket är tjänsteman Leif Nykvists plikt.


Läs mer här: http://rikspolisstyrelsen.blogspot.se/2012/12/beljugen-polis-i-artikel-kring-mordet.html

http://jennekvist.blogspot.se/2013/02/dalakoppling-i-vapenharva-vaxjoborlange.html




Nu åtalas Bandidos utpekade ledare i Borlänge – misstänkt för att vara hjärnan bakom dem.
– För att få deras ekonomi att gå ihop så misstänker vi att man har sysslat med narkotikabrott, säger kriminalinspektör Leif Nykvist.


Utredningen har pågått sedan i våras.
Nu åtalas sju personer i den narkotikahärva som Bandidos avdelning i Borlänge misstänks vara inblandad i. 
Huvudpersonen i åtalet är den 37-åring, hemmahörande i Falun, som enligt olika uppgifter till DT ska vara ledare för avdelningen.


Sveriges genom tiderna största skandal 
klicka på länken nedan och läs om hur Thomas Bodström, åklagare och poliser i Växjö, samt justitieråd, justitiekanslern, riksåklagare, journalister m.fl. gjort sig skyldiga till massmord.


I alla narkotikamål är regeringen (landets högste åklagare) poliser, åklagare, domare, lagmän och nämndemän jäviga

Sveriges regering är sedan 1984 direkt involverad i narkotika-affärer med Burma, Turkiet, Pakistan, Indien och USA. Olof Palme, Wallenberg och Bofors ledning har främjat narkotikahandel, och via svenska skattebetalare finansierat opium/heroin-produktion för att gynna Bofors vapenförsälning till ovan nämnde länder, vilka är djupt involverade i narkotika-affärer.

Sveriges konung är lika involverad i knark business som sin morfar och dennes familj (Sachse Coburg Gotha) som redan 1834 mördade tiotusentals kineser för att ta över opium-marknaden i Kina. Hong Kong byggdes med pengar som tillkommit från opium/heroin-affärer.

Corruptio-journalistens avslöjar och ställer alla journalister på moder jord i skamvrån.

1 kommentarer:

Socialdemokraterna sa...

Göteborgsposten läser artikeln:

corruptiosweden.blogspot.se * 2014-09-21 17:30 Göteborgs-Posten

Je Suis Charlie

Je Suis Charlie
Détesté par le gouvernement suédois et des médias suédois

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!
När diktaturens kreatur känner sig pressade och skickar hundarna på dig, då är du en journalist!

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris
Svinet som gav order om att gripa Corruptio-journalist--> @johanssonmorgan

Thomas Bodströms senaste mordoffer!

Thomas Bodströms senaste mordoffer!
Offer för polisledningens vapenhandel till gäng

Wallenbergs kreatur "skyddar" internet-friheten :)

Popular Posts

Blog Archive