Vad innebär grundlagsskyddet?

Grundlagsskyddet innebär bland annat att särskilda ansvarsregler gäller för yttrandefrihetsbrott det bara är utgivaren som ansvarar för det som publiceras meddelare har rätt att vara anonyma – myndigheter får inte forska efter deras namn och personer som är verksamma på en redaktion får inte avslöja meddelarens identitet myndigheter får inte förhandsgranska eller försvåra publicering (censurförbud). Personuppgiftslagen (PUL) gäller inte om tillämpningen av lagen strider mot yttrandefrihetsgrundlagen.

Sanningens ord:

Sveriges polismyndighet är till bristningsgränsen fylld av sadister, psykopater och andra perversa individer. Samma typ av psykopater och sadister kan man med lätthet finna i svenska skolor, familjerätten, socialförvaltningen, Sveriges riksdag och i regeringen. Samma sak inom svenska domstolar, åklagarväsendet, justitiekanslern, justitieombudsmannen, BEO, skolstyrelsen och i massmedia. Psykopater och gravt emotionellt störda individer sitter på tidningsredaktioner och i TV-bolag, sprider destruktivitet och negativitet, begår grova brott för att skapa kaos, propaganda, oro och rädsla i samhället och bland folket. Dessa inavlade psykopater försöker att stämpla oliktänkande som "näthatare" för att dölja egen brottslighet.

fredag 24 oktober 2014

Trollet Robert Aschberg och Stenbecks TV3 påstår att Corruptio ljuger på polisen - Kolla videon

Då videon nedan skapades hade Robert Aschbergs arsle inte köpts till hundra procent av justitiedepartementet och polismyndigheten

Corruptio säger att poliser ljuger och begår brott. Aschberg sade samma sak i programmet "Insider", men tvärvänder efter att ha sålt sig.

Vem tror Ni på?




Aschberg och TV3 får gå längre ut på landet med sina lögner, idioterna faller på eget grepp!

Nazist-regimen styr korrupta reportrar/journalister vilka har egen liten klubb och ger varandra priser för att Svensson skall tro dem är duktiga och oberoende.


http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/04/tv3s-program-trolljagarna-ger-corruptio.html

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2014/04/aschberg-hanger-ut-corruptio.html

http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/04/rikspolischef-bengt-svensson-anlitar.html

http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/12/robert-aschberg-vill-intervjua.html




Regimens springpojke Robert Aschberg lurar inte alla

Fascisterna som styr Sverige och kallar sin sekt för "Regeringen" gömmer sig bakom sina kreatur och sin media, SVT, TV3, Aftonbladet, Metro, Expressen osv, vilka går sektens ärenden och beljuger folket.




Hjärntvättad och nerdummad via media

Ett folk som under 60 år nerdummats och beljugits vet inte vad äkta journalistik är, och absolut inte vad demokrati är.




Sekten "Regeringen" ser till att sadister och andra kriminella psykopater arbetar vid rättsväsendet

Pedofiler och andra sadister anställs vid Sveriges domstolar, polisen, åklagarmyndigheten och vid kriminalvården.

En riktig svensk viking konfronterar fascist-pedofilerna som infiltrerat svenskt rättsväsende för att förslava Sveriges civila medborgare.



Demokratur är Wallenbergs uppfinning

Taktiken som regimen i USA använder för att bli av med besvärliga personer är en taktik som Wallenberg och Sveriges regering uppfunnit.


http://www.imdb.com/title/tt3268458/


Polisen - Aschberg - TV3/Stenbeck - Metro - Aftonbladet - DDR
Stasi 2.0 tvingas visa sitt fula tryne av Corruptio.

I "demokratin" Sverige anlitar polisen media för att svartmåla kritiker är en oroväckande indikator på att alla människors lika värde, fri åsiktsbildning, föreningsfrihet och demokrati i det ovan nämna mediala DDR-riket omvandlas till statliga hatkampanjer mot folket och mot yttrandefriheten. I ett sådant klimat finns det inget utrymme för en öppen debatt och folkets rätt att kritisera maktens tjänstemän. I ett sådant klimat är du antingen ”med oss”, och får hjälp via presstöd, eller så är du ”emot oss” och får smaka på vår ”grävande journalistik” och propaganda.



Robert Aschberg and the Swedish pedophile police gets a message from president Vladimir Putin.

Robert Aschberg est embauché par la dictature de la Suède à menacer le journaliste qui a exposé les crimes du régime!


3 kommentarer:

Socialdemokraterna sa...

http://www.dn.se/stories/stories-misc/malet-mot-poliskommissarie-olle-liljegren/

JO granskar ifrågasatta polismetoder
Chefs-JO Mats Melin tänker granska polisens arbetsmetoder mot grov brottslighet, med utgångspunkt i det så kallade Gotlandsfallet.
Sverige 2007-04-20 18:25:00

Inget åtal mot Olle Liljegren
De nya brottsmisstankarna mot den avskedade kommissarien Olle Liljegren har skrivits av. Åklagaren har lagt ned förundersökningen eftersom han inte tror att ett åtal skulle påverka det straff Liljegren redan dömts till.
Sverige 2007-04-05 13:55:00

Polisagent i ny uppgörelse med polisen
Polisinfiltratören Pia får skadestånd av staten och hemlig uppgörelse med polisen.
STHLM - hem 2006-11-07 16:14:00

Knarkdömd skyller på polisinformatören Pia
Den knarkdömde Adis Hadzimahovic, som greps efter att ha fastnat i polisens knarkfälla på Gotland år 2000, vill ha resning i Högsta domstolen.
Sverige 2006-10-28 19:28:00

Regeringen kan ha pressat åklagare
Utredningen kring polisens misstänkt olagliga knarkoperation på Gotland kan ha utsatts för politisk påtryckning. DN kan nu avslöja att regeringen begärde ett möte med åklagaren inför att denne skulle höra länspolismästare Carin Götblad.
Sverige 2006-09-11 23:39:00

Hemlig polisagent blev benådad av Bodström
Polisens hemlige agent i "Operation Gotland" och vid en rad andra infiltrationer träder nu fram i offentlighet. I besvikelse över att inte ha fått tillräcklig ersättning från polisen berättar han i Expressen om hur polisen upprättat falska "bevis" och vilselett åklagare och domstolar - och hur justitieminister Thomas Bodström fick honom ut ur fängelse.
Sverige 2006-09-09 20:41:00

Polisens arbetsmetoder utreds efter Liljegrens avsked
Rikspolisstyrelsen sparkar den dömde kommissarien Olle Liljegren. Men det behöver inte betyda slutet för den infekterade frågan kring polisens mörklagda infiltrationsoperationer. DN kan avslöja att rikspolischefen, efter uppgifter från Liljegren själv, begärt utredning av två nya fall där Stockholmspolisen befaras ha använt olagliga metoder.
STHLM - hem 2006-06-08 23:12:00

Häktad polisinfiltratör släpptes
Den man som ska ha agerat infiltratör i polisens knarkfälla på Gotland släpptes på måndagen ur häkte. Gotlands tingsrätt sågar åklagarens bevisning och menar att det inte föreligger sannolika skäl för grovt narkotikabrott respektive grovt vapenbrott.
Sverige 2006-04-24 18:20:00

Liljegren kräver miljonskadestånd av staten
Kommissarie Olle Liljegren kräver två miljoner kronor i skadestånd av staten. Detta efter att han suttit häktad i elva månader för bland annat grovt narkotikabrott och grova vapenbrott.
STHLM - hem 2006-04-06 23:38:00

HD fäller Olle Liljegren
Högsta domstolen (HD) fäller kriminalkommissarie Olle Liljegren för vapenbrott och tjänstefel. HD ändrar därmed hovrättens friande dom.
Sverige 2006-03-28 08:59:00

Götblad delgavs ej misstanke om brott
Länspolismästare Carin Götblad delgavs inte misstanke om tjänstefel när hon på fredagen förhördes om misstänkt brottsprovokation i samband med ett heroinbeslag på Gotland i maj 2000.
STHLM - hem 2006-02-24 22:41:00

Liljegren utan stöd från chefen
Länspolismästare Carin Götblad gav inget stöd åt den åtalade kommissarien Olle Liljegren, när hon på onsdagen hördes i Högsta domstolen, HD. Däremot medgav hon att polisen ibland handlar vapen från kriminella för att samla bevis och att hon själv godkänt att fyra AK47:or köptes in.
STHLM - hem 2006-02-15 22:50:00

Polisen tiger om missade vapen
Stockholmspolisen vill inte berätta varför den operation, som kunde ha förhindrat att ett 20-tal automatkarbiner AK47 kom i händerna på kriminella, aldrig fullföljdes. Det hälsade polisledningens presstalesman, Staffan Kellerborg, på onsdagen.
STHLM - hem 2006-02-15 22:49:00

Carin Götblad kallas till HD
Det blev som den åtalade kommissarien Olle Liljegren och hans försvarare ville. Stockholms länspolismästare Carin Götblad kallas nu till Högsta domstolen, HD, för att vittna om polisens hemliga informatörsverksamhet.
STHLM - hem 2006-02-07 16:58:00

Socialdemokraterna sa...

List of nazi Jews in Sweden;

Simon Elias Warburg · Olof Aschberg (Obadja Asch) · Olof Palme (crypto Jew) . Wallenberg . Bonnier

Socialdemokraterna sa...

Sveriges Radio Ab (134.25.0.196) [Label IP Address]

Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden,

Date Time Type WebPage
21st November 2014 07:42:17 Page View www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=6&ved=0CDoQFjAF&url=http%3A%2F%2Fcorruptiosweden.blogspot.com%2F2014%2F10%2Ftrollet-robert-aschberg-och-stenbecks.html&ei=r95uVOq9KcHnygOW-4LICQ&usg=AFQjCNFMoiwUU8A7rhjPSP2raTm4OhgV6A&sig2=7oYzrPp4mIgu9ZDxkdxoQA
corruptiosweden.blogspot.se/2014/10/trollet-robert-aschberg-och-stenbecks.html

21st November 2014 07:42:17 Page View www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=6&ved=0CDoQFjAF&url=http%3A%2F%2Fcorruptiosweden.blogspot.com%2F2014%2F10%2Ftrollet-robert-aschberg-och-stenbecks.html&ei=r95uVOq9KcHnygOW-4LICQ&usg=AFQjCNFMoiwUU8A7rhjPSP2raTm4OhgV6A&sig2=7oYzrPp4mIgu9ZDxkdxoQA
corruptiosweden.blogspot.se/2014/10/trollet-robert-aschberg-och-stenbecks.html

Je Suis Charlie

Je Suis Charlie
Détesté par le gouvernement suédois et des médias suédois

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!
När diktaturens kreatur känner sig pressade och skickar hundarna på dig, då är du en journalist!

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris
Svinet som gav order om att gripa Corruptio-journalist--> @johanssonmorgan

Thomas Bodströms senaste mordoffer!

Thomas Bodströms senaste mordoffer!
Offer för polisledningens vapenhandel till gäng

Wallenbergs kreatur "skyddar" internet-friheten :)

Popular Posts

Blog Archive