Vad innebär grundlagsskyddet?

Grundlagsskyddet innebär bland annat att särskilda ansvarsregler gäller för yttrandefrihetsbrott det bara är utgivaren som ansvarar för det som publiceras meddelare har rätt att vara anonyma – myndigheter får inte forska efter deras namn och personer som är verksamma på en redaktion får inte avslöja meddelarens identitet myndigheter får inte förhandsgranska eller försvåra publicering (censurförbud). Personuppgiftslagen (PUL) gäller inte om tillämpningen av lagen strider mot yttrandefrihetsgrundlagen.

Sanningens ord:

Sveriges polismyndighet är till bristningsgränsen fylld av sadister, psykopater och andra perversa individer. Samma typ av psykopater och sadister kan man med lätthet finna i svenska skolor, familjerätten, socialförvaltningen, Sveriges riksdag och i regeringen. Samma sak inom svenska domstolar, åklagarväsendet, justitiekanslern, justitieombudsmannen, BEO, skolstyrelsen och i massmedia. Psykopater och gravt emotionellt störda individer sitter på tidningsredaktioner och i TV-bolag, sprider destruktivitet och negativitet, begår grova brott för att skapa kaos, propaganda, oro och rädsla i samhället och bland folket. Dessa inavlade psykopater försöker att stämpla oliktänkande som "näthatare" för att dölja egen brottslighet.

fredag 24 april 2015

Domstolschef vid Lunds tingsrätt Göran Lundahl begår brott mot mänskliga rättigheter och fälls av Justitieombudsmannen JO

Justitieombudsmannen fäller domare Göran Lundahl vid tingsrätten i Lund


Göran Lundahl vet mycket väl om att dem flesta svenska advokater inte vill stöta sig med regimen. R.Z. skriver till Lunds bedrövliga tingsrätt och vill byta advokat Ohlsson med advokat Bjuremark. Nej, skriver domare Göran Lundahl som även vägrar R.Z. rätten till ”Equality of Arms”. I det politiska och olagliga målet mot R.Z. arbetar två kriminella/korrupta åklagare (Yngve Rydberg/Ingemar Welander), vilket enligt FM/Europadomstolen ger R.Z. rätt till att anlita två advokater.
Domare Göran Lundahl FÖRBJUDER R.Z. att anlita fler än en advokat, oavsett vem som står för notan. Domare Lundahl får frågan ifall han har pungkulor att förbjuda tex. Ingvar Kamprad eller annan miljardär att anlita fler än en advokat, men den frågan var tydligen inte rolig för Göran Lundahl som vill ej svara då han vet att han begått brott pga av storhetsvansinne och självinbillning (Lundahl tror han är Gud).
Göran Lundahl begår fler brott mot R.Z.
Anmälan till JO leder till att Lunds högfärdige domstolschef Göran Lundahl fälls för att ha nonchalerat R.Z. begäran om en beslagsförhandling. Sedan Göran Lundahl fällts av JO försöker Lundahl att gömma sig bakom anonyma mejl från Lunds tingsrätt. Lundahl vägrar även att uppge att det är han själv som ligger bakom dom anonyma mejlen. Två månader efter att R.Z. begärt att få advokat Ohlsson utbytt skickar Göran Lundahl ett anonymt mejl där han frågar ifall han uppfattat ”begäran om att få entlediga advokat Ohlsson” rätt.
Du Göran Lundahl, vill du ha svenska översatt till något annat språk eller?

 The Swedish judge Göran Lundahl does not like human rights.

0 kommentarer:

Je Suis Charlie

Je Suis Charlie
Détesté par le gouvernement suédois et des médias suédois

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!
När diktaturens kreatur känner sig pressade och skickar hundarna på dig, då är du en journalist!

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris
Svinet som gav order om att gripa Corruptio-journalist--> @johanssonmorgan

Thomas Bodströms senaste mordoffer!

Thomas Bodströms senaste mordoffer!
Offer för polisledningens vapenhandel till gäng

Wallenbergs kreatur "skyddar" internet-friheten :)

Popular Posts

Blog Archive