Vad innebär grundlagsskyddet?

Grundlagsskyddet innebär bland annat att särskilda ansvarsregler gäller för yttrandefrihetsbrott det bara är utgivaren som ansvarar för det som publiceras meddelare har rätt att vara anonyma – myndigheter får inte forska efter deras namn och personer som är verksamma på en redaktion får inte avslöja meddelarens identitet myndigheter får inte förhandsgranska eller försvåra publicering (censurförbud). Personuppgiftslagen (PUL) gäller inte om tillämpningen av lagen strider mot yttrandefrihetsgrundlagen.

Sanningens ord:

Sveriges polismyndighet är till bristningsgränsen fylld av sadister, psykopater och andra perversa individer. Samma typ av psykopater och sadister kan man med lätthet finna i svenska skolor, familjerätten, socialförvaltningen, Sveriges riksdag och i regeringen. Samma sak inom svenska domstolar, åklagarväsendet, justitiekanslern, justitieombudsmannen, BEO, skolstyrelsen och i massmedia. Psykopater och gravt emotionellt störda individer sitter på tidningsredaktioner och i TV-bolag, sprider destruktivitet och negativitet, begår grova brott för att skapa kaos, propaganda, oro och rädsla i samhället och bland folket. Dessa inavlade psykopater försöker att stämpla oliktänkande som "näthatare" för att dölja egen brottslighet.

fredag 24 april 2015

RÄTTSHAVERISTEN Göran Lambertz totalförintas av DN:s Mikael Delin

En utav högsta dumstolens rättshaverister, Göran Lambertz, går till historien som ett svin av högsta Wallenberg klass

Läs intervjun där DN:s Mikael Delin ger rättshaveristen Göran Lambertz ÖVERRASKNINGS SEX!



I en intervju om sin nya Quickbok går Göran Lambertz till hård attack mot journalister och juristkolleger. Han anser att de gör sig skyldiga till samma sak som han själv anklagas för – att bli part i målet.
”Skillnaden är att jag har rätt”, säger Göran Lambertz.
Som justitiekansler blev Göran Lambertz känd för att anklaga rättssystemet för att döma oskyldiga. Men år 2006 fick han frågan om Thomas Quick/Sture Bergwall på sitt bord, och beslutade att inte granska fallet på nytt.
I dag är Lambertz domare i Högsta domstolen och strider för att hans tidigare beslut var rätt, trots att Sture Bergwall friats från alla morden.
På fredagen släpptes hans nya bok ”Quickologi” där han går till attack mot de jurister och journalister som ligger bakom Bergwalls friande.
– Jag vill visa att det har uppstått en jättestor villfarelse i Sverige när man tror att Quickärendet har varit en rättsskandal. Och att man anklagar en massa personer för jätteallvarliga fel som de inte begått. I min bok kan alla se att det finns väldigt stark bevisning mot honom.
Dina kritiker har redan sagt att du inte skriver något nytt i själva Quickärendet.
– Det säger de ju alltid. Men jag sammanställer det på ett sätt som gör att det är fullkomligt omöjligt att tro att det var fel att döma honom. Det har inte gjorts förut.
Din bok är 500 sidor lång. Hur lång tid tog den att skriva?
– Ett år. Jag skrev under hela 2014 från början till slut.
När du var justitiekansler granskade du fallet i en vecka och lämnade ett beslut på åtta sidor. Nu har du i ett år skrivit en bok på 500 sidor. Varför gjorde du inte den granskningen när det var ditt jobb?http://www.dn.se/nyheter/sverige/lambertz-skillnaden-ar-att-jag-har-ratt/


0 kommentarer:

Je Suis Charlie

Je Suis Charlie
Détesté par le gouvernement suédois et des médias suédois

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!

Du är ingen journalist förrän du har blivit hotad av regimen!
När diktaturens kreatur känner sig pressade och skickar hundarna på dig, då är du en journalist!

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris

Hycklaren Stefan Löfven besöker Paris
Svinet som gav order om att gripa Corruptio-journalist--> @johanssonmorgan

Thomas Bodströms senaste mordoffer!

Thomas Bodströms senaste mordoffer!
Offer för polisledningens vapenhandel till gäng

Wallenbergs kreatur "skyddar" internet-friheten :)

Popular Posts

Blog Archive